Comenius

Magyarország legfiatalabb fintech startuppere

Magyarország legfiatalabb fintech startuppere

Az idei évi fintech seregszemlén, a FinTechShow-n bemutatkozott minden idők legfiatalabb fintech startuppere – Kazó Levente, 11. évfolyamos tanulónk -  aki az iskolákat készpénzmentesítené PupilPay megoldásával.Immár ötödik éve a FinTechShow-n debütálnak a digitális pénzügyi technológiákra épülő legújabb hazai megoldások, amelyek közül a független szakmai zsűri minden évben kiválasztja az év legígéretesebb fintech megoldását. Öt év alatt több mint 50 fintech megoldás mutatkozott be a FinTechShow-n, amelyek élményszerűbbé tennék a pénzügyeket, egyszerűbbé, hatékonyabbá és olcsóbbá a pénzügyi szektor működését.
A FinTechShow-n bemutatkozó fintech startupok gyorsabban építhetnek kapcsolatot a bankokkal, pénzügyi szolgáltatókkal, kockázati befektetőkkel, és gyorsabb növekedésre számíthatnak. Az eddigi FinTechShow győztesek átlagosan 200 millió forint tőkebefektetést kaptak.

A kilenc tagú FinTechShow zsűri tagjai befektetési menedzserek, digitális pénzügyi megoldások bevezetésével foglalkozó üzleti szakemberek.

 

PupilPay: készpénzmentes iskolák

Az ebédeltetéssel, az iskolai büféknél előforduló készpénzkezelési kihívásokra adna megoldást Magyarország legfiatalabb fintech startuppere. A PupilPay egy érintésmentes büfé fizetési, ebédrendelési és allergia-ellenőrző rendszer az iskolák számára – mutatta be megoldását Kazó Levente.

A PupilPay a Day One Capital, a CEU iLab és a Hiventures különdíját is elnyerte.

Gimnáziumi beiratkozás

Tisztelt Szülők, Kedves Leendő Diákunk!

A felvételt nyert diákok intézményünkbe való személyes, jelenléti beiratkozására 2022. június 20, 27-28-án 8:00 és 15:00 között kerül sor.

A beiratkozásról minden tanulónak személyre szóló e-mailt írunk.

A beiratkozásra kérjük hozzák magukkal: 

  • diák személyi igazolványa,
  • diák lakcímkártyája,
  • NEK adatlap  diákigazolvány igényléséhez
  • általános iskolai bizonyítvány

Eseménynaptár

< 2022 Május >

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     
Fel