Comenius

IV. Savaria Filmszemle - Baranyi Ági 2. hely

Savaria Filmszemle - neves zsűri, több száz beküldött film, profi alkotók, a megmérettetés, ahol Baranyi Ági Bárcsak című kisfilmje II. helyezést ért el!Bárcsak mindenki ilyen lenne, mint Baranyi Ági, kinek alkotásait már országszerte láthatták, és értékelték is. Ez történt a legutóbbi kisfilmjével is, ami az idei évet egy Országos Középiskolai Filmszemle különdíjjal kezdte. Majd a Fejér megyei Diáknapokon is bemutatásra került a 'szakavatott' zsűri előtt... de ki is foglalkozik vele, amikor itt a Savaria Filmszemle, neves rendezőkkel, több száz beküldött filmmel, és profi alkotókkal. A Comenius Filmműhelyt Ági évek óta sikerrel képviseli, és már az előzsűrizés sikere is nagy dolog volt - de hogy kategóriájában II. helyezést ér el egy országos neves  filmszemlén, arra csak titkon számítottunk. De büszkén állíthatjuk, hogy a Bárcsak c. film méltó helyére került! Ági a következőképp osztotta meg érzelmeit a sikerről:

...mert számomra még mindig felfoghatatlan ^^

Zsűritagok: András Ferenc, Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, Koltay Gábor, Balázs Béla-díjas filmrendező és Halmy György filmrendező

Díjak átadói: Révész Máriusz kormánybiztos, dr. Kollarik Tamás, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának tagja, Koczka Tibor alpolgármester és Rudolf Péter színművész

A mű:

 

Hát alkossunk tovább!

Bán Balázs (BB)

Nyílt napok, nyílt órák

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

Szeretettel várjuk a 8. évfolyamos tanulókat és szüleiket
  iskolánk nyitott tanóráira: 

2018. december 12. (szerda)

2019. január 15. (kedd)

Nézz meg!

A Comenius Filmműhely videói az iskoláról, rendezvényekről:

Cool ez a suli!

Comenius Term 2018/19 (12+ változat)

Comenius Term 2016/17

Roaring twenties

Comenius Rocks

Comenius tanári kar :-)

50's Fever

Scary Potter

 

Étkezés

46. hét (2018. november 12 - 16.)

Étkezési térítési díjak 2018. október 01-től:

Teljes menü ára:
5-12. évfolyamon  800.- Ft

Kedvezményes ár:            
(3 gyermekes család, tartós betegség esetén)

5-12. évfolyamon 420.- Ft

Rendelés és befizetés módja: péntekenként 13:00-16:00, vagy hétfőn 14:00-16:00 között a Koppány utcai portán, a heti menza befizetése az előrerendeléssel egyidőben.

A tárgynapi ebéd minden reggel 8:30-ig mondható le a 22/310-340 telefonszámon.

Az épületben az előre megrendelt menzán felül a'la cart étkezési lehetőséget is biztosítunk, díjszabása a kiszolgáló térben megtalálható.

Fel