Comenius

Comenius Carnival 

Comenius Carnival 

Hosszú kihagyás után idén újra megszervezésre került diákönkormányzati kezdeményezésre a Comenius Carnival névvel az iskolai bál. Február 14-én a Petőfi Kultúrtanszék biztosított helyszínt a programnak, melynek a diákok külön örültek.
A készülődés, ráhangolódás már egy héttel előtte elkezdődött a bálkirály/bálkirálynő jelöltek kihirdetésével. A programra külsős fiatal is jöhetett. Kapunyitást követően hamar megtöltöttük a termet és Mónos Viktória ünnepélyes megnyitója után a bálkirály/ bálkirálynő jelöltek vicces versenyprogramjait mosolyoghatták meg a résztvevők. Ezt követően a Nedel’a zenekar változatos zenékkel, jó hangulatú előadásával bűvölte el a közönséget. Az est további része kötetlen táncolással és beszélgetéssel telt, miközben a kihelyezett szavazóurnákban gyűltek a szavazatok a nyertesekre. A verseny eredményének kihirdetése előtt még mindenkinek volt lehetősége tombolasorsoláson vagy tanári felajánlást, vagy az osztályok által vásárolt ajándékokat elnyerni. Itt zajos sikere volt Panni néni biciklis „programjának” vagy Dóra néni által készített reggelinek is. Bár volt, aki Roli bácsi matematika korrepetálását vehette igénybe a bál után.
A karnevál „királyi párja” végül Muhel Bíbor (11.évfolyam) és Posta Botond (12.évfolyam) lett, akiknek ezúton is gratulálunk!
 

After a long break this year we organised our ball: Comenius Carnival initiated by the student government. On 14 February the event was held in Petőfi Culture Faculty, that venue was cherry on top. The preparation and adjustment had already started a week before the ball with the nomination of the candidates for Home-coming Queen and King. Our students could invite youngsters outside of our school. After opening the gates as the room was filling up we could listen to Viktória Mónos, our vice principal’s opening speech then we were entertained by the funny campaign program of the candidates. After that a great band- Nedel’a amused the audience by its varied music which created a really good atmosphere. The guests spent the rest of the evening dancing, chatting while the votes for the nominees were being cast into the ballot boxes. Before the announcement of the result of the contest, everybody could play raffle and win prizes either offered by the teachers or bought by the classes of Comenius. Including many other offers Panna Szigeti’s bike „program” or Dóra Wunderlich’s home-made breakfast had landslide success. Also, somebody could use the amenities of Mr Lémon’s math tutoring.
The „Royal Couple” of the carnival became Bíbor Muhel ( 11th grader) and Botond Posta (12th grader). Congratulations!
 

Szőnyi Viktória

Vizsgák 2024.

Az osztályozó, javító- és különbözeti vizsga időpontja:

2024. augusztus 26-27. hétfő - kedd

10:00 óra

A részletekről minden érintettet e-mailben és a Microsoft Teamsen is értesítünk.

Konzultáció: 2024. augusztus 21. (szerda) 10.00

ISKOLA BEMUTATÓ

Tisztelt Szülők! Kedves érdeklődő diák!

Azoknak a családoknak, akik nem tudtak részt venni a november 27-i nyilt napon, lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy előre egyeztetett napon meglátogassák iskolánkat, ahol egy beszélgetés alkalmával bemutatjuk az intézményt, válaszolunk a kérdéseikre, egy-egy tanórát is meglátogathatnak és beszélgethetnek a diákjainkkal, pedagógusainkkal.
Kérjük, ezzel kapcsolatban keressék Kis Franciska iskolatitkárt a 30/6888-333-as telefonszámon.
Szeretettel várjuk Önöket!

Étkezés

MENÜ

2024. április 15-19.

Rendelés módja: péntekenként 14:00 óráig a Koppány utcai portán, vagy online péntek 15:00 óráig. A menza befizetése a kiküldött számla alapján történik.

Hiányzás, betegség esetén a szülő 8:30-ig tudja lemondani a Koppány utcai portán (22/310-340 telefonszámon) a napi vagy a távolléttel érintett időszakra szóló étkezést, étkezéseket.

 

Eseménynaptár

< 2024 Július >

H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    

ECL Vizsgahely

Fel