Comenius

Ballagás 2019.

Ballagás 2019.

Az utolsó percig reméltük, hogy talán szerencsénk lesz, és arra a két órára eláll az eső. Nem így történt.. De mikor megérkeztünk a szépen feldíszített iskolába, a nekünk előkészített terembe, és hirtelen a figyelem középpontjában találtuk magunkat, elmúlt a csalódottságunk.S mikor elkezdődött a műsor, már el is felejtettük az esőt. Harmat Márton vicces, Palik Zsófia megható verset szavalt búcsúzóul. Emi felejthetetlen pillanatokat idézett fel beszédében, Kovács Marcell a már szalagavatón is tapasztalt humorral köszönt el a végzősöktől. Jó volt hallgatni, ahogy Rockenbauer Lajos igazgató úr hosszasan méltatta az osztály eredményeit, érdemeit a tanulás, a sport és a kultúra területén.

Nem maradhatott el a Comenius Színkör búcsúja, ahogy a Zenei Műhelyé sem, amit most Taczman Patrik mondott el, a rá jellemző egyéni stílusban. Tőzsér Katalin tanárnő ritka meglepetéssel szolgált, mikor tőle nem megszokott módon -öleléssel- méltatta Szalai Emília orosz felsőfokú nyelvvizsgáját, az elsőt az iskola történetében.

 S bár a lufik eleresztéséről megoszlanak a vélemények, mi ezzel zártuk a műsort, s igazán megható és emlékezetes befejezés volt.

Köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette, megszervezte, segített, illetve ott volt a 12. évfolyam ballagásán.

Horváth Viktória
osztályfőnök

képgaléria

Ideiglenes felvételi lista

A 2020/2021-es tanévre felvételt nyert tanulók:

A felvételi döntésről a szülőket és tanulókat írásban is értesítjük.

Szóbeli felvételi

Tisztelt Szülő! Kedves Jelentkező Diák!

A középiskolai felvételi eljárásban intézményünkbe jelentekezett tanulók szóbeli meghallgatását 2020. február 20. (csütörtök), február 27. (csütörtök), március 4. (szerda) és március 6. (péntek) napokon 14.00 órától tartjuk.

A pontos időpontról az értesítést a megadott elérhetőségeken küldjük meg Önöknek.

részletes tájékoztató

Étkezés

11.hét (2020. március 09-13.)

Étkezési térítési díjak 2018. október 01-től:

Teljes menü ára:
5-12. évfolyamon  800.- Ft

Kedvezményes ár:            
(3 gyermekes család, tartós betegség esetén)

5-12. évfolyamon 420.- Ft

Rendelés és befizetés módja: péntekenként 13:00-16:00, vagy hétfőn 14:00-16:00 között a Koppány utcai portán, a heti menza befizetése az előrerendeléssel egyidőben.

A tárgynapi ebéd minden reggel 8:30-ig mondható le a 22/310-340 telefonszámon.

Az épületben az előre megrendelt menzán felül a'la cart étkezési lehetőséget is biztosítunk, díjszabása a kiszolgáló térben megtalálható.

Fel