Comenius

Comenius Színkör - újabb siker

A Comenius Színkör a Mi Ginánk c. színdarabjának újabb sikere - Pálmai Lilla a legjobb női főszereplő!Május 26-án iskolánk színész-palántái Budapestre utaztak, hogy részt vegyenek az Országos Amatőr Színjátszó Fesztiválon. A két napos rendezvényen szerte az országból több mint 20 színjátszó csoport képviseltette magát.

Ezen a rangos megmérettetésen nemcsak színpadi jelenlétünket, előadásunkat, színész-palántáink tehetségét,hanem főszereplőnket is külön kiemelte a zsűri.

 Idézet a zsűri elnökének írásos értékeléséből:

"… zsűritársaimnak és nekem is kifejezetten jó véleményem volt az előadásról, örültünk, hogy a rendezésnek is köszönhetően igazi színházi pillanatok teremtődtek meg a színpadon, szerettük a színészi játék, a zene, a színpadi fénnyel való játék erejében-hatásosságában bízó némajátékokat, a tér kihasználását, a kellékek (székek) ügyes használatát. Maga az előadás jó ritmusú…kifejezetten öröm volt látni, hogy az arcukkal is tudnak játszani, olyankor is, ha épp nincs szövegük.

…őszintén gratulálunk az előadáshoz, egyértelmű volt, hogy megérdemli a legjobb rendezés és a legjobb női főszereplő díját. Pálmai Lillának külön is szeretnénk gratulálni, amiért az első pillanattól kezdve az utolsóig sikerült Gina bőrébe bújnia, egy másodpercre sem esett ki belőle, és nagy élmény volt látnunk a játékát.

Sok sikert kívánunk az egész csapatnak!

Pacskovszky Zsolt”     

...mi is csatlakozunk a zsűri elnökéhez és azt üzenjük színjátszóinknak, hogy legyenek nagyon büszkék magukra, munkájukra és arra, hogy ismét iskola-történelmet írtak! 

   

Nyílt napok, nyílt órák

Tisztelt Szülők!
Kedves Diákok!

Szeretettel várjuk a 8. évfolyamos tanulókat és szüleiket
  iskolánk nyitott tanóráira: 

2018. december 12. (szerda)

2019. január 15. (kedd)

Nézz meg!

A Comenius Filmműhely videói az iskoláról, rendezvényekről:

Cool ez a suli!

Comenius Term 2018/19 (12+ változat)

Comenius Term 2016/17

Roaring twenties

Comenius Rocks

Comenius tanári kar :-)

50's Fever

Scary Potter

 

Étkezés

46. hét (2018. november 12 - 16.)

Étkezési térítési díjak 2018. október 01-től:

Teljes menü ára:
5-12. évfolyamon  800.- Ft

Kedvezményes ár:            
(3 gyermekes család, tartós betegség esetén)

5-12. évfolyamon 420.- Ft

Rendelés és befizetés módja: péntekenként 13:00-16:00, vagy hétfőn 14:00-16:00 között a Koppány utcai portán, a heti menza befizetése az előrerendeléssel egyidőben.

A tárgynapi ebéd minden reggel 8:30-ig mondható le a 22/310-340 telefonszámon.

Az épületben az előre megrendelt menzán felül a'la cart étkezési lehetőséget is biztosítunk, díjszabása a kiszolgáló térben megtalálható.

Fel